فرصت رو از دست نده! فقط تا 31 فروردین دوره‌های سبزلرن نصف قیمت هستن!
مشاهده دوره ها
ثانیه
دقیقه
ساعت
روز

ووکامرس چیست؟ آشنایی کامل با فروشگاه‌ساز ووکامرس

محمد رحمانیان
1404/01/25
ووکامرس چیست؟ آشنایی کامل با فروشگاه‌ساز ووکامرس

از زمان تولد وردپرس به عنوان یک سرویس وبلاگ‌دهی، بیش از 20 سال گذشته و وردپرس از یک سیستم وبلاگ‌دهی ساده، تبدیل به انتخاب اول بسیاری از کسب و کارها و افراد شده است. بسیاری از علاقمندان به طراحی وب، آموزش وردپرس را به عنوان اولیه مرحله ورود به دنیای توسعه وب طی می‌کنند. اما وردپرس چرا به این حد از محبوبیت رسید؟ اصلا وردپرس در ابتدا تنها برای میزبانی وبلاگ‌های متنی و تصویری ساده بود و امکان ساخت سایت‌های فروشگاهی در آن وجود نداشت. اما این کار چطور محقق شد؟

معرفی افزونه فروشگاه ساز ووکامرس، یکی از نقاط عطف در تاریخ وردپرس است؛ جایی که امکان ساخت فروشگاه‌های اینترنتی در تنها چند دقیقه فراهم شد و میلیون‌ها وب‌سایت کوچک و بزرگ، از آن استفاده کردند. در ادامه این مطلب در وبلاگ سبزلرن، قصد داریم درباره ووکامرس صحبت کنیم. تاثیراتی که این فروشگاه‌ساز دوست داشتنی بر دنیای طراحی وب گذاشت و ویژگی‌های آن را بررسی کرده و در ادامه، نحوه نصب آن در محیط وردپرس را قدم به قدم توضیح می‌دهیم.

وردپرس را افزونه‌ها ساختند!

وردپرس برای اولین بار، مفهومی را به عنوان یک پلتفرم وبلاگ‌دهی به دنیا ارائه کرد که قبل از آن، ناشناخته بود. در سیستم مدیریت محتوای وردپرس، افرادی که دانش کدنویسی به زبان PHP را داشتند، می‌توانستند امکانات جدیدی را به سیستم مدیریت محتوا خودشان اضافه کرده و حتی به صورت عمومی منتشر کنند. این امکانات، با نام افزونه یا Plugin شناخته می‌شدند. مسلما در سال 2003 و 2004، سایت‌های وبلاگی و شخصی چیزی بیشتر از یک سایت ساده با فوتر، هدر و رابط کاربری ابتدایی نبودند؛ به همین دلیل تیم سازنده وردپرس شرایطی را فراهم کرد تا کاربران بتوانند امکانات موردنیازشان را توسعه داده و در وردپرس مورداستفاده قرار دهند.

با به وجود آمدن افزونه‌ها، قابلیت‌های مختلف به سرعت به وردپرس اضافه شدند. ابزارهای آمارگیری، جلوگیری از اسپم و یک پلاگین معروف به نام سلام عزیزم (Hello Dolly) از اولین افزونه‌هایی بودند که برای وردپرس منتشر شدند. بعد از این، این قابلیت به سرعت تبدیل به بخشی جدانشدنی از وردپرس شد و هر ساله به تعداد افزونه‌هایی که برای وردپرس توسعه می‌یافت، اضافه می‌شد. طبق این گزارش سایت WPZoom در 4 آوریل 2025، بیش از 59000 افزونه رایگان در مخزن وردپرس ثبت شده است! حالا به این تعداد باید افزونه‌های غیررایگان، افزونه‌های اختصاصی و افزونه‌هایی که تنها در یک پلتفرم یا مارکت منتشر شده‌اند را نیز اضافه کنید!

بنابراین، اگر بگوییم وردپرس شهرت امروز خود را مدیون افزونه‌هایش است، بیراه نگفته‌ایم! اما بیایید به بحث اصلی بپردازیم و کمی درباره افزونه ووکامرس صحبت کنیم. اینکه ووکامرس چیست؟ چه کاربردهایی دارد و چه تفاوت‌هایی با وردپرس دارد؟

ووکامرس چیست؟

فروشگاه‌ساز WooCommerce، یک افزونه برای سیستم مدیریت محتوای وردپرس است که امکانات حیاتی یک فروشگاه اینترنتی را به سایت‌های وردپرسی اضافه می‌کند. اولین بار، در 27 سپتامبر 2011 (5 مهر 1390) ووکامرس به صورت عمومی عرضه شد. طبق گزارش منتشر شده توسط توسعه دهنده ووکامرس یعنی WooThemes در سال 2014، طی تقریبا سه سال بیش از 317 هزار وب‌سایت فروشگاهی با استفاده از ووکامرس طراحی شدند که حدود 18 درصد از کل سایت‌های فروشگاهی در آن زمان را تشکیل می‌داد! البته در سال 2015 حقوق این افزونه توسط شرکت Automatic، شرکت مادر وردپرس خریداری شد.

با استفاده از WooCommerce، می‌توانید بدون دانش فنی، یک سایت فروشگاهی با امکانات کامل را در کمتر از یک ساعت طراحی کنید. محصولات موردنظرتان را اضافه کرده و شرایط پرداخت، ارسال و قیمت‌گذاری را تعریف کنید. همچنین ووکامرس با تقریبا همه افزونه‌های پرطرفدار وردپرس سازگاری دارد و می‌توان بدون نگرانی از آن استفاده کرد.

تفاوت ووکامرس و وردپرس چیست؟

جواب این سوال در دل توضیحات قبلی وجود دارد. وردپرس، یک سیستم مدیریت محتوا یا همان CMS است که امکان ساخت سایت بدون نیاز به دانش کدنویسی را فراهم می‌کند. قبل‌تر نیز اشاره کردیم که برای اضافه کردن قابلیت‌های مختلف به وردپرس، می‌توان از ده‌ها هزار افزونه به صورت رایگان یا پولی استفاده کرد.

اما ووکامرس، در واقع یکی از افزونه‌های وردپرس است که امکانات موردنیاز یک سایت فروشگاهی را به وردپرس اضافه می‌کند. این یعنی ووکامرس، امکان تبدیل سایت یا بخشی از سایت به یک فروشگاه آنلاین را فراهم می‌کند و تنها می‌توان در صورت استفاده از وردپرس، از ووکامرس نیز استفاده کرد. در نتیجه افزونه WooCommerce را باید یک فروشگاه‌ساز درنظر گرفت و با فروشگاه‌سازهایی نظیر شاپیفای، Wix یا پرستاشاپ مقایسه کرد. به همین دلیل نیازی به توضیحات بیشتر در این بخش نیست و بهتر است با مهمترین ویژگی‌های ووکامرس به عنوان یک فروشگاه‌ساز آشنا شویم!

ویژگی‌های افزونه ووکامرس چیست؟

ووکامرس ویژگی‌های خاصی دارد که توانسته به عنوان برترین فروشگاه‌ساز کاملا رایگان در جهان شناخته شود! بیایید نگاهی به برخی از مهمترین ویژگی‌های ووکامرس بیندازیم.

متن باز و صد درصد رایگان!

به شخصه علاقه و ارادت خاصی به نرم افزارهای متن باز دارم. نرم افزارهایی که کدهای آنها به صورت عمومی منتشر می‌شود و افراد مختلف می‌توانند آنها را متناسب با نیاز خود تغییر دهند. ووکامرس نیز به همین صورت توسعه یافته و کاملا رایگان عرضه می‌شود. البته منظورم از رایگان، نسخه اصلی ووکامرس است که از طریق مخزن وردپرس قابل دسترسی است! نسخه‌های مختلف و افزودنی‌های زیادی برای ووکامرس تولید شده که ممکن است رایگان نباشند؛ اما خودِ ووکامرس، رایگان بوده و تا ابد رایگان خواهد ماند!

انعطاف پذیری بالا

اصولا شما می‌توانید هر بلایی که خواستید، بر سر ووکامرس بیاورید! می‌توانید محصولات دیجیتالی نظیر فایل، بازی و نرم افزار بفروشید، خدمات دیجیتالی یا حتی فیزیکی خود را عرضه کنید و خب در حالت عادی، محصولات فیزیکی به فروش برسانید. برای فروش هر چیزی به صورت آنلاین، می‌توانید از ووکامرس استفاده کنید.

سفارشی سازی از کف تا سقف!

روش‌های پرداخت، حمل و نقل، ویژگی‌های محصولات، جزئیات سفارش‌ها و تقریبا هرچیزی که با استفاده از ووکامرس قابل دسترسی باشد، قابل سفارشی سازی است؛ حتی اگر دانش کدنویسی نداشته باشید! می‌توانید تمام قسمت‌های ووکامرس را طبق نیازتان ویرایش کرده و به نسخه‌ای سازگار با کسب و کارتان تبدیل کنید.

در ضمن، اگر از دانشجویان دوره آموزش PHP سبزلرن باشید یا به این زبان مسلط باشید، وردپرس و ووکامرس بهشت کاری شما خواهد بود! می‌توانید بدون محدودیت، هرچیزی در این دو ویرایش کرده و شخصی‌سازی کنید تا به نسخه‌ای منحصر به خودتان برسید!

سازگاری بالا با افزونه‌ها یا پلتفرم‌های دیگر

اصولا در وردپرس اینگونه است که افزونه‌های مختلف، ممکن است با یکدیگر تداخل داشته باشند. این به خاطر دسترسی‌های مربوط به هر افزونه است که ممکن است تنظیمات خاصی توسط یک افزونه اعمال شود که با افزونه دیگر، در تداخل باشد یا عملکرد آن را دچار مشکل کند. در ووکامرس این مشکل به ندرت دیده شده و معمولا مشکل خاصی از نظر تداخل افزونه‌ها یا ناسازگاری با ووکامرس دیده نشده است.

مورد بعد، مربوط به امکان ادغام ووکامرس با نرم افزارهای دیگر است! در صورتی که از یک نرم افزار انبارداری یا حسابداری خاص استفاده می‌کنید که مجزا از وردپرس است، می‌توانید با استفاده از یک API، آن را به ووکامرس متصل کنید. به این ترتیب، امکان ادغام دو پلتفرم و هماهنگی بین آنها فراهم شده و می‌توانید تمرکز بیشتری روی بحث فروش داشته باشید!

برخورداری از افزونه‌های جانبی متعدد

تعداد زیادی افزونه مختص ووکامرس در جهان توسعه یافته که هرکدام نیازهای خاصی را پوشش می‌دهند. از روش‌های متنوع پرداخت و حمل و نقل تا افزونه‌های امنیتی، فروش ویژه و حتی مارکتینگ پیشرفته! هزاران افزونه کاربردی برای فروشگاه‌ساز WooCommerce توسعه پیدا کرده که پاسخگوی نیاز بسیاری از کسب و کارها هستند.

به نظرم توضیحات بیشتر برای این بخش نیاز نیست. اکنون می‌توانیم به فرآیند نصب افزونه ووکامرس در محیط وردپرس بپردازیم.

آموزش قدم به قدم نصب WooCommerce در وردپرس

برای نصب ووکامرس، ابتدا لازم است یک هاست (لینوکس، وردپرس یا ووکامرس) و دامین تهیه کرده و بعد از اتصال دامین به هاست، وارد پیشخوان وردپرس شوید. همچنین در صورت عدم تمایل به خرید هاست و دامنه، می‌توانید با استفاده از نرم افزارهای شبیه‌سازی سرور نظیر زَمپ (XAMPP) یا وَمپ (WAMP) این محیط را در کامپیوتر شخصی خودتان فراهم کنید. برای راهنمایی در این مورد، می‌توانید آموزش نصب وردپرس در لوکال هاست را مطالعه کنید!

قدم اول: دانلود ووکامرس

برای دانلود این افزونه، دو راه وجود دارد:

  1. دانلود از طریق مخزن وردپرس در پیشخوان وردپرس که افزونه را به صورت خودکار نصب می‌کند.
  2. دانلود فایل از مخزن سایت رسمی وردپرس و نصب دستی

هر روش دارای مزایا و معایب خاص خودش است. در روش اول، افزونه بعد از دانلود، به صورت خودکار نصب می‌شود و بعد از آن، تنها کافیست ووکامرس را فعال کرده و پیکربندی کنید. تنها مشکل این است که در مواردی، احتمال عدم دانلود افزونه به دلیل مشکلات اینترنت وجود دارد.

در روش دوم، افزونه را دانلود کرده و بدون نگرانی بابت اینترنت، آن را به سادگی در وردپرس نصب کنید. سپس فرآیند فعال‌سازی که در بخش بعدی توضیح داده می‌شود را دنبال کنید.

نصب ووکامرس از مخزن وردپرس

در روش اول، بعد از نصب وردپرس، وارد بخش افزونه‌ها» افزودن افزونه تازه شوید.

در نوار بالای صفحه، گزینه محبوب را انتخاب کنید تا محبوب‌ترین افزونه‌های وردپرس به شما نمایش داده شوند. کمی به پایین اسکرول کنید تا افزونه ووکامرس را طبق تصویر زیر پیدا کنید.

روی نصب افزونه کلیک کنید. فراموش نکنید دستگاه باید به اینترنت متصل شده باشد تا افزونه از مخزن وردپرس دانلود و نصب شود.

نصب ووکامرس به صورت دستی

برای نصب دستی ووکامرس، می‌توانید به سادگی عبارت “دانلود ووکامرس” را در گوگل جستجو کرده و وارد سایت رسمی وردپرس شوید. همچنین از طریق این لینک می‌توانید به صفحه افزونه ووکامرس در سایت رسمی وردپرس مراجعه کنید.

در این صفحه، می‌توانید توضیحات مربوط به افزونه را مشاهده کرده و در صورت نیاز، نسخه خاصی از افزونه را دانلود کنید که این کار غیر از موارد خاص، پیشنهاد نمی‌شود. با کلیک روی دکمه دانلود، آخرین نسخه پایدار ووکامرس به صورت یک فایل فشرده با فرمت .ZIP دانلود می‌شود.

بعد از اتمام دانلود، دو راه برای نصب افزونه وجود دارد. روش اول، وارد شدن به بخش فایل‌های هاست و خارج کردن فایل از حالت فشرده است. برای این کار، باید وارد بخش File Manager در کنترل پنل هاست شده و این مراحل را دنبال کنید:

  1. وارد فایل Root یا ریشه اصلی سایت به نام Public_Html شده و به مسیر WP-Content>Plugins بروید.
  2. فایل دانلود شده را در پوشه Plugins آپلود کنید.
  3. روی فایل کلیک راست کرده و آن را از حالت فشرده خارج کنید (اکسترکت کنید).
  4. حالا وارد پیشخوان وردپرس شده، به بخش افزونه‌های نصب شده بروید و افزونه ووکامرس را فعال کنید.

به این ترتیب، در پوشه Plugins، یک پوشه جدید به نام WooCommerce ساخته می‌شود که حاوی فایل‌های این فروشگاه‌ساز جذاب است. البته برای جلوگیری از اشغال بیهوده فضای هاست، فایل فشرده را بعد از اکسترکت، از هاست حذف کنید.

اگر از نرم افزارهای زمپ یا ومپ استفاده می‌کنید نیز می‌توانید طبق مراحل زیر، ووکامرس را به صورت دستی نصب کنید.

  1. فایل افزونه ووکامرس را کپی کنید.
  2. وارد پوشه زمپ در درایو C کامپیوتر خود شوید.
  3. وارد پوشه htdocs شوید.
  4. وارد پوشه‌ای که نام سایت شما را نشان می‌دهد، شوید. من نام سایتم در لوکال هاست را Sabzlearn قرار داده‌ام.

  1. در این پوشه، فایل‌های وردپرس قرار دارد. کافیست به ترتیب وارد پوشه wp-content و Plugins شوید.
  2. فایل را در اینجا قرار داده و کلیک راست کنید. گزینه Extract Here را انتخاب کنید.

  1. بعد از اتمام اکسترکت، فایل Zip را حذف کنید.

اما روش سوم برای نصب فایل افزونه ب صورت دستی، بسیار ساده‌تر است! کافیست وارد پیشخوان وردپرس شده، به قسمت نصب افزونه تازه بروید. در بالا سمت راست، گزینه بارگذاری افزونه را انتخاب کرده و فایل ZIP را انتخاب کنید.

سپس دکمه افزونه نصب شود را انتخاب کنید تا افزونه نصب شود. بعد از اتمام نصب، افزونه را فعال نکنید و به بخش افزونه‌های نصب شده برگردید تا در مرحله بعدی، ووکامرس را پیکربندی کنیم.

پیکربندی ووکامرس چیست و چگونه انجام می‌شود؟

پیکربندی به زبان ساده، یعنی اجزای یک نرم افزار یا سیستم به نحوی سازماندهی و تنظیم شوند که بهترین عملکرد را با توجه به نیاز کاربر فراهم کنند. برای پیکربندی ووکامرس، باید بخش‌های مختلف آن را با توجه به نیاز فروشگاه اینترنتی خود تنظیم کنیم. مواردی نظیر نام فروشگاه، روش‌های پرداخت، ارسال کالا، انبارداری و… از جمله مواردی هستند که در این بخش اهمیت دارند.

اما ووکامرس دارای یک فرآیند فعال‌سازی ساده و سریع است که قسمت‌های ضروری را مشخص می‌کند. در ادامه، به بررسی این موارد می‌پردازیم.

مراحل پیکربندی اولیه ووکامرس

در قدم اول، باید ووکامرس را فعال کنیم. برای این کار وارد بخش افزونه‌های نصب شده در پیشخوان وردپرس شوید و گزینه فعال‌سازی ووکامرس را انتخاب کنید.

بعد از فعال‌سازی، به صفحه Wizard یا پیکربندی سریع ووکامرس منتقل می‌شوید. اگر این انتقال انجام نشد، به سادگی گزینه خانه را در بخش ووکامرس (که به نوار کناری پیشخوان وردپرس اضافه شده) انتخاب کنید.

در این مرحله، یک پیام خوش‌آمدگویی به شما نمایش داده می‌شود. گزینه «فروشگاه من را راه اندازی کنید» را انتخاب کنید تا به مرحله بعد برویم.

در بخش بعد، یک سوال از شما پرسیده می‌شود که برای تعریف نقش شما و دلیل استفاده‌تان از ووکامرس لازم است. در صورتی که به تازگی فروشگاه اینترنتی خودتان را راه اندازی کرده‌اید، گزینه اول را انتخاب کنید. در صورتی که فروشگاه فیزیکی نیز دارید، گزینه دوم را انتخاب کنید. اما اگر طراح وب‌سایت هستید و این سایت را برای شخص دیگری می‌سازید، گزینه سوم مناسب شماست.

در مرحله بعد، باید توضیحات مختصری از فروشگاه خود را اضافه کنید. نام فروشگاه، نوع محصولاتی که می‌خواهید بفروشید، آدرس و ایمیل خودتان را وارد کنید.

بخش بعدی، ویژگی‌های تجاری ووکامرس است که به شکل رایگان ارائه می‌شود. نیازی به فعال‌سازی این موارد نیست و تیک همه آنها را غیرفعال می‌کنیم. بعدا در صورت نیاز، می‌توانیم هرکدام را مجددا فعال‌سازی کنیم.

به این ترتیب، پیکربندی اولیه افزونه WooCommerce انجام می‌شود و سایت فروشگاهی شما، آماده استفاده است؛ اما قبل از آن، حتما تنظیمات سفارش، ارسال، حمل و نقل و پرداخت را بررسی و مطابق با نیازتان، تعریف کنید.

چرا فروشگاه ساز ووکامرس را بهترین فروشگاه‌ساز جهان می‌دانیم؟

بیایید این موضوع را کمی موشکافانه بررسی کنیم. ووکامرس قابلیت‌های کلیدی زیادی دارد که به عنوان یک فروشگاه‌ساز رایگان، آن را ارزشمند می‌کند. در ادامه، تعدادی از مهمترین قابلیت‌های ووکامرس را بررسی می‌کنیم.

راه‌اندازی سریع و آسان

در بخش‌های قبل، ووکامرس را به سادگی راه اندازی کردیم و روش‌های مختلفی برای نصب آن معرفی کردیم. کل فرآیند نصب و راه اندازی ووکامرس در کمتر از 5 دقیقه قابل انجام است و برای پیکربندی کامل آن نیز، به کمتر از یک ساعت زمان نیاز است. به این ترتیب، فروشگاه اینترنتی شما آماده شده و بعد از اضافه کردن محصولات یا خدمات، می‌توانید فروش خود را آغاز کنید.

قابلیت توسعه پذیری بالا

در بخش ویژگی‌های ووکامرس به این نکته اشاره شد که هم وردپرس و هم ووکامرس، امکان سفارشی‌سازی فوق العاده زیادی دارند. شما می‌توانید چه با استفاده از افزونه‌ها و چه کدنویسی به زبان PHP! برای مثال، می‌توانید برخی از کارها نظیر ارسال کد و جزئیات سفارش به صورت خودکار به شماره یا ایمیل مشتریان، دریافت و ارسال خودکار کد رهگیری مرسوله، دسترسی به محصولات دیجیتال بعد از پرداخت و هزاران کار دیگر را به بهترین شکل برای خود شخصی سازی کنید. حتی می‌توانید به سادگی قابلیت‌های جدیدی را که منحصر به کسب و کار خودتان است، به ووکامرس اضافه کنید!

سازگاری عالی با معیارهای SEO

فروشگاه‌های ساخته شده با افزونه WooCommerce معمولا تا حد زیادی با معیارهای SEO سازگار هستند. این معیارها به گوگل و موتورهای جستجو کمک می‌کنند تا به بهترین شکل، کدهای سایت را تجزیه و تحلیل کرده و با توجه به محتوای صفحات، آنها را به کاربران نمایش دهند. این موضوع می‌تواند تاثیر گسترده‌ای بر افزایش بازدیدهای یک سایت فروشگاهی داشته و بدون نیاز به هزینه‌های تبلیغاتی سنگین، فروش بالایی را تجربه کنید.

پشتیبانی از درگاه‌های پرداخت ایرانی و بین المللی

بله! ووکامرس از همه درگاه‌های پرداخت ایرانی پشتیبانی می‌کند. حتی امکان تعریف درگاه‌های پرداخت بین المللی نظیر Master Card، PayPal و حتی پرداخت با ارز دیجیتال نیز وجود دارد. کافیست افزونه‌های مناسب این کار را نصب و فعال‌سازی کرده و آنها را بسته به نیازتان، پیکربندی کنید.

مناسب برای فروشگاه‌های کوچک تا بزرگ

هر فروشگاهی در هر ابعاد و وسعتی که مدنظر دارید، در ووکامرس قابل پیاده سازی است. ووکامرس محدودیتی از بابت هندل کردن درخواست‌های پرشمار ندارد اما ممکن است وردپرس این محدودیت را داشته باشد! بنابراین اگر بتوانید وردپرس را برای سایت‌های بزرگ شخصی سازی کنید، امکان استفاده از ووکامرس نیز وجود دارد!

امکان اتصال به ابزارهای بازاریابی و CRM

امکان اتصال ووکامرس به ابزارهای بازاریابی و خدمات مشتریان نیز وجود دارد. برای مثال، با اتصال یک CRM به سایت فروشگاهی خودتان، می‌توانید رفتار کاربران را در سایت تحلیل کرده و کمپین‌های تبلیغاتی، پیامکی و ایمیلی هدفمند برای آنها ارسال کنید. به این ترتیب، فروش سایت خود را بهبود می‌بخشید.

قابلیت ساخت سایت‌های چند فروشندگی و چند زبانه

علاوه بر این، امکان توسعه سایت‌های چند فروشندگی (MarketPlace) با استفاده از ووکامرس وجود دارد. به این ترتیب، می‌توانید سایت‌هایی نظیر باسلام یا دیجی‌کالا را توسعه دهید که افراد مختلف بعد از ثبت نام به عنوان فروشنده، بتوانند محصولات خود را در سایت شما به فروش برسانند. همچنین امکان توسعه سایت‌های چند زبانه نیز با استفاده از ووکامرس و افزونه WPML وجود دارد!

در چه شرایطی، بهتر است از ووکامرس استفاده نکنیم؟

اما شرایطی وجود دارد که استفاده از ووکامرس می‌تواند چالش برانگیز باشد. این چالش‌ها ممکن است باعث ایجاد مشکلاتی در زمان فعالیت سایت فروشگاهی شما شوند. بهتر است قبل از انتخاب فروشگاه‌ساز موردنظرتان، مزایا و معایب همه گزینه‌های دردسترس را بدانید. به همین دلیل در لیست زیر، برخی از مهمترین معایب WooCommerce آورده شده است.

  • وابستگی کامل به وردپرس
  • نیاز به افزونه‌های زیاد برای امکانات حرفه‌ای
  • کاهش سرعت سایت در صورت عدم بهینه‌سازی
  • پیچیدگی مدیریت فروشگاه‌های بزرگ با افزایش تعداد محصولات
  • مشکلات سازگاری بین افزونه‌ها و قالب‌های دیگر
  • هزینه‌های پنهان برای افزونه‌ها و قالب‌های پولی
  • نیاز به نگهداری و بروزرسانی منظم
  • محدودیت‌های عملکردی برای فروشگاه‌های خیلی بزرگ یا پرترافیک

قدم بعدی بعد از یادگیری افزونه ووکامرس وردپرس چیست؟

در این مطلب با فروشگاه ساز ووکامرس، کاربردها، ویژگی‌ها و دلایلی که باعث محبوبیت آن می‌شود را مورد بررسی قرار دادیم. در ادامه نیز انواع روش‌های نصب آن را در وردپرس یاد گرفته و پیکربندی اولیه آن را با هم انجام دادیم. اگر قصد تبدیل شدن به یک توسعه دهنده حرفه‌ای وردپرس را دارید که از پس توسعه انواع سایت‌ها به شکل تخصصی بربیاید، یادگیری ووکامرس برای شما الزامی است.

بعد از یادگیری ووکامرس، مسیر فوق العاده جذابی در اختیار شما خواهد بود. بهترین کار این است که کار با افزونه‌های پراستفاده ووکامرس و نحوه ادغام برخی ابزارهای شخص ثالث پراستفاده با WooCommerce را یاد بگیرید. در ادامه، وارد بحث وردپرس پیشرفته و توسعه آن شوید تا بتوانید دانش و تجربه کافی برای ورود به بازار کار به عنوان یک متخصص وردپرس را کسب کنید.

نظرات
ثبت نظر جدید

نظری برای این مقاله ثبت نشده است